08. september 2021
Officiële aankondiging: Ik treed toe tot Waterfront, de nederlandse Simple Minds tribute band. Ik was al een tijdje op zoek naar een band en een paar weken geleden ben ik gevraagd om toe te treden tot deze leuke tribute band. Afgelopen maandag was de auditie en na een gesprek met de overige bandleden kwamen we tot de conclusie dat we er samen voor zouden gaan. Dus, ik zit weer in een band. Ik kan niet wachten om het podium te beklimmen met deze band. Maar eerst, veel programmeerwerk en...

Studiotime
18. februari 2021
Dinsdag 9 februari heb ik enkele toetsenpartijen mogen opnemen voor een cover van Make you a believer - Sass Jordan. Opnames vonden plaats in de Trypoul Studio in Neerkant (NB).

Leenkür/Borrow a Freestyle
13. januari 2021
Heb je de komende tijd een kür nodig, maar ben je niet van plan om een kür op maat te laten maken, dan is een leenkür dé oplossing voor jou! Voor de klassen Z1 tot en met LT heb ik verschillende leenküren beschikbaar.

Nieuwe website/New website
13. januari 2021
Sinds vandaag is de nieuwe website online. Neem lekker je tijd om door de verschillende pagina's te wandelen en de verschillende video's te bekijken en muziek te beluisteren.